Telefoon reparatie Zandvoort

Telefoon reparatie Zandvoort

Telefoon reparatie Zandvoort service

Heb je een kapot iPhone scherm, functioneer de Samsung batterij niet meer goed is of de camera van je Huawei telefoon kapot? Schakel de telefoon reparatie Zandvoort service in. Wij verrichten vrijwel alle reparaties aan smartphones van verschillende merken. Je kan bij ons ook terecht voor telefoonreparatie van je Sony, LG of Xiamoi.

Vandaag de dag kunnen we eigenlijk niet zonder onze smartphone. Hoe vaak kijk je wel niet in je agenda, verzend je een e-mail, check je de weersverwachting, maak je een filmpje of neem je een selfie met je smartphone. Vervelend als je smartphone kapot is. Laat een gebroken scherm, kapotte camera of dode batterij vervangen bij telefoon reparatie Zandvoort. Wij zorgen ervoor dat jouw smartphone, smartwatch of tablet weer zo goed als nieuw is.

telefoon reparatie zandvoort

Online afspraak voor iPhone reparatie

Maak online een afspraak voor je iPhone reparatie bij telefoon reparatie Zandvoort. Uiteraard kan je ook terecht voor andere merken, zoals een Samsung scherm reparatie of een Huawei reparatie voor de vervanging van de kapotte laadpoort. Hoe kan ik mijn iPhone reparatie aanmelden? Ga naar Kabelpoint.nl en klik op reparatie aanmelden, doorloop daarna de volgende stappen:
1) Kies voor een iPhone reparatie (Samsung of Huawei reparatie)
2) Selecteer je smartphone
3) Kies het soort telefoon reparatie, waarbij de kosten direct vermeld staan
4) Zoek de gewenste datum uit en kies het tijdstip
5) Vul je persoonlijke gegevens in
6) Selecteer betaalmethode (afrekenen bij aankomst of online via iDEAL betalen)
7) Verifieer de telefoonreparatie details
8) Bevestiging de telefoonreparatie

Bij waterschade voert telefoon reparatie Zandvoort een onderzoek uit naar de beschadiging en maken wij een prijsopgave voor de iPhone, Samsung of Huawei reparatie. Ook voor andere merken kan je bij ons terecht. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Telefoonwinkel Zandvoort

Naast onze telefoon reparatie Zandvoort service bieden wij in onze telefoonwinkel een breed assortiment accessoires aan. Van een oplader voor je Samsung telefoon tot een koptelefoon voor je iPad. Telefoonkabels en adapters worden vrijwel dagelijks gebruikt, en gaan daardoor ook sneller kapot. Een gebroken kabel is niet alleen vervelend, omdat deze slecht functioneert, maar kan ook gevaarlijk zijn. Laad nooit je smartphone op aan een defecte kabel of adaptor. Koop bij onze telefoonwinkel eenvoudig nieuwe kabels en adapters.

Heb je net een Apple scherm reparatie laten uitvoeren? Koop gelijk in de telefoonwinkel een mooie telefooonhoes om je iPhone scherm te beschermen. Ben je vergeten om deze in de telefoonwinkel aan te schaffen? Geen probleem, je kan alle accessoires in de online winkel kopen. Indien je voor 17.00 uur je bestelling plaatst, wordt het pakketje de volgende werkdag thuis afgeleverd. Bovendien is de verzending in Nederland gratis.