Telefoon reparatie Nieuw-Vennep

Telefoon reparatie Nieuw-Vennep

Telefoon reparatie Nieuw-Vennep service

Is je telefoon kapot, Apple scherm gebroken of werkt de camera van je Samsung smartphone niet meer? Schakel de telefoon reparatie Nieuw-Vennep service in. Scherm telefoon vervangen regelen wij direct voor jou, zodat deze weer zo goed als nieuw is. Je bij onze telefoonreparatie service ook terecht voor vervanging van de oude batterij, de laadpoort en de camera van het toestel.

Als je telefoon, smartwatch of tablet kapot is, hoef je niet gelijk een nieuwe te kopen. Schakel de telefoon reparatie Nieuw-Vennep service is en geniet weer snel van je geliefde toestel. Door een telefoon reparatie scherm of andere reparatie uit te laten voeren, bespaar je flink op de kosten. De prijzen die wij hanteren zijn bovendien transparant en goedkoop.

Telefoon reparatie Nieuw-Vennep

Wat kost een telefoon reparatie?

Een telefoon reparatie is bij Kabelpoint’s telefoon reparatie Nieuw-Vennep goedkoop. Wij houden niet van verborgen kosten. Daarom hanteren wij vaste prijzen voor de verschillende type en merken smartphones. Hoe duur een telefoon reparatie is, dat is afhankelijk van het defect. Wij bieden onderstaande reparaties aan tegen een voordelig tarief:
– Scherm vervangen (origineel of AA+ kwaliteit)
– Kapotte batterij vervangen
– Vervanging van defecte laadpoort
– Voor of achter camera vervangen
– Reparatie defecte speakers of microfoon
– Onderzoek na waterschade

Wil je precies weten wat een iPhone reparatie kost? Of de Samsung of Huawei reparatie prijs? Maak daarvoor een online afspraak. Doorloop de wizard op Kabelpoint.nl waarbij je exact de prijs voor de reparatie van jouw toestel ziet staan. Van batterij vervangen tot telefoon reparatie scherm. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met onze telefoon reparatie Nieuw Vennep op.

Telefoonwinkel Nieuw Vennep

Bij de telefoonwinkel Nieuw Vennep kan je niet alleen terecht voor een telefoonreparatie, maar ook voor de aankoop van accessoires voor je smartphone, tablet of smartwatch. Van een powerbank waarmee je snel je telefoon weer mee oplaadt tot een Huawei selfiestick met ledlamp.

Ook diverse soorten telefoonkabels en opladers kan je bij onze online telefoonwinkel kopen. Eenvoudig vanaf thuis kan je de verschillende accessoires in de online store bekijken en bestellen. Indien je voor 17.00 uur je bestelling online plaatst bij Kabelpoint wordt het pakket de volgende werkdag al verzonden. Naast deze hoge service geven wij ook een 100% geldteruggarantie en gratis verzending binnen Nederland.